Hoe smaakt Manukahoning?

Hoe smaakt Manukahoning?

Honing van Manuka Doctor is dikker, donkerder en romiger dan gewone honing.

Het heeft een natuurlijk zoetgehalte en, door het hoge gehalte fenolzuur, een enigszins houtachtige smaak. Dit fenolzuur heeft een antioxidantieve werking.

In tegenstelling tot gewone honing is Manukahoning niet vloeibaar. Als je de deksel eraf haalt en de pot op zijn kop houdt, blijft de honing waarschijnlijk gewoon in de pot zitten. Zo dik is de honing!

Je kunt de Manukahoning zachtjes verwarmen, zodat het gemakkelijker te gebruiken is, maar niet teveel, want als je de honing te warm maakt, of zelfs kookt, dan gaan sommige eigenschappen verloren.

Omdat onze honing van nature zoet is, is het een perfect ingrediënt om te gebruiken in muesli, toppings en sauzen.

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn enkele commentaren van onze klanten:

“Ik gebruik al vele jaren Manukahoning en dit is de best smakende Manukahoning die ik ooit heb geproefd, en tegen een redelijke prijs.”
Thea L.
“Intense, heerlijke smaak, niet te zoet.”
Caroline F.
“Het was de eerste keer dat ik deze honing kocht, en hij smaakt echt lekker, en is dik en zacht.”

Eric W.

Als je overweegt om voor het eerst Manukahoning te kopen, bekijk dan onze actuele aanbiedingen en de aanbieding van de dag.

Catch up on the latest news
Mānuka Honey
Catch up with the latest news and articles about our honey
Skincare
Keep up to date with what’s happening with our skincare
SUPPLEMENTS
Keep up to date with our newest product range
News
Stay in the know, with all the latest news from Manuka Doctor