Onze honing is geliefd bij onze klanten

Lees de beoordelingen van onze honing en de producten waarin onze honing is verwerkt. Dit zijn beoordelingen die door echte klanten zijn geschreven.

“Manuka honing is de alle best tegen allerlei allergieën hoesten verkoudheid etc”

Soltan A.

14/09/2021

640 MGO Manuka Honing 250g

640 MGO Manuka Honing 250g

“Zeer tevreden mee. Des te hoger de MGO des te minder zoet. Maar dat vind ik juist lekkerder. Hij is nu veel neutraler en zoo lekker zacht in de mond. Ik ben er weg van. Dit potje ziet er ook leuker uit haha. Niet perse heel belangrijk, maar wel leuk, als extra.”

Melissa R.

22/11/2021

Check de route van jouw pot Manukahoning

Iedere pot die we verkopen, kan helemaal worden getraceerd naar de groep bijenkorven in Nieuw-Zeeland waar de honing werd geproduceerd.

We noemen dit de ‘Hive to Home’-belofte.

Je kunt de uitslagen van de wetenschappelijke tests die op jouw honing zijn uitgevoerd, bekijken. Gebruik hiervoor de onderstaande checker: typ eenvoudig het batchnummer in dat op de zijkant van jouw pot staat.

Wat betekenen deze testresultaten?

ANALYTICA is een onafhankelijk laboratorium in Nieuw-Zeeland. Zij testen iedere partij Manukahoning die we produceren om te garanderen dat deze voldoet aan de strenge wetenschappelijke definitie die de Nieuw-Zeelandse regering voor Manukahoning heeft opgesteld. Dit wordt vaak de MPI-standaard genoemd. Hierbij wordt getest op vier van nature voorkomende markers en er wordt een DNA-test uitgevoerd. Daarmee wordt bewezen dat het originele Manukahoning uit Nieuw-Zeeland is.

HET LAATSTE VAN DE HONING BLOG

Geef je kerstrestjes een verrassende twist met Manukahoning

Na de kerstdagen hebben de meesten van ons heel wat resten van het kerstdiner in de koelkast staan. Gooi je het weg? We geven je een paar tips om er een verrassende draai aan te geven. Spruitjes of overgebleven kaas, misschien kun je daar een ovenschotel van maken. En wat moet je doen met dat stuk Christmas Pudding die je al maanden geleden hebt gemaakt? Zijn er andere creatieve mogelijkheden voor de kerstresten?

Read more

21/12/22

Welke Manukahoning moet ik kopen?

Als je nadenkt over Welke Manukahoning zal ik kopen?, bedenk dan dat hoe hoger het nummer, hoe sterker de antimicrobiële activiteit.

Read more

12/07/22

Meer informatie over onze Nieuw-Zeelandse Manukahoning.

Read more blog Posts