Onze honing is geliefd bij onze klanten

Lees de beoordelingen van onze honing en de producten waarin onze honing is verwerkt. Dit zijn beoordelingen die door echte klanten zijn geschreven.

440 MGO Manuka Honing 250g

440 MGO Manuka Honing 250g

“Manuka honing is de alle best tegen allerlei allergieën hoesten verkoudheid etc”

Soltan A.

14/09/2021

640 MGO Manuka Honing 250g

640 MGO Manuka Honing 250g

“Zeer tevreden mee. Des te hoger de MGO des te minder zoet. Maar dat vind ik juist lekkerder. Hij is nu veel neutraler en zoo lekker zacht in de mond. Ik ben er weg van. Dit potje ziet er ook leuker uit haha. Niet perse heel belangrijk, maar wel leuk, als extra.”

Melissa R.

22/11/2021

Check de route van jouw pot Manukahoning

Iedere pot die we verkopen, kan helemaal worden getraceerd naar de groep bijenkorven in Nieuw-Zeeland waar de honing werd geproduceerd.

We noemen dit de ‘Hive to Home’-belofte.

Je kunt de uitslagen van de wetenschappelijke tests die op jouw honing zijn uitgevoerd, bekijken. Gebruik hiervoor de onderstaande checker: typ eenvoudig het batchnummer in dat op de zijkant van jouw pot staat.

Wat betekenen deze testresultaten?

ANALYTICA is een onafhankelijk laboratorium in Nieuw-Zeeland. Zij testen iedere partij Manukahoning die we produceren om te garanderen dat deze voldoet aan de strenge wetenschappelijke definitie die de Nieuw-Zeelandse regering voor Manukahoning heeft opgesteld. Dit wordt vaak de MPI-standaard genoemd. Hierbij wordt getest op vier van nature voorkomende markers en er wordt een DNA-test uitgevoerd. Daarmee wordt bewezen dat het originele Manukahoning uit Nieuw-Zeeland is.

Das Neueste vom Honig-Blog

Welke Manukahoning moet ik kopen?

Als je nadenkt over Welke Manukahoning zal ik kopen?, bedenk dan dat hoe hoger het nummer, hoe sterker de antimicrobiële activiteit.

Read more

12/07/22

Is er een duurzame toekomst voor Manukahoning?

Het is vroeg in de lente en ik sta samen met het team van Manuka Doctor in een afgelegen, bergachtig gebied. Hier bezoeken we één van de arealen waar nieuwe Manukastruiken worden aangeplant. 

Read more

06/07/22

Erfahren Sie mehr über unseren neuseeländischen Manuka-Honig.

Lees meer Blogposts