Koop Manuka rechtstreeks en bespaar

Manuka Doctor is in Nieuw-Zeeland een van de grootste exporteurs van Manukahoning. Wij leveren deze authentieke honing naar vele landen wereldwijd, en ook in Nederland.

Vanuit onze basis in Nederland bedienen wij Nederlandse klanten met onze postorderservice waar kun je je Manukahoning kunt bestellen. Deze wordt in slechts 2 tot 3 werkdagen bij je afgeleverd.

Al onze potten worden in Nieuw-Zeeland, in het stadje Hamilton op het North Island, afgevuld. Daarna wordt de potten zorgvuldig verpakt en naar Nederland verscheept.

De producten van Manuka Doctor zijn ook via sommige gezondheidswinkels, zoals Holland & Barret, te koop. Maar we hebben zelf geen winkels, waardoor we andere acties een aanbiedingen hebben dan de wederverkopers die onze producten verkopen.

Daarom heeft ManukaDoctor.nl een goede naam als het gaat om scherpe prijzen en goede deals als je rechtstreeks bij ons koopt.

Klik maar eens op het tabblad Manukahoning op deze website, om te zien welke speciale acties we vandaag hebben.

Onze aanbiedingen en speciale acties veranderen vaak, en zijn afhankelijk van de voorraad die we uit Nieuw-Zeeland ontvangen.

Manukahoning is een natuurlijk product, en de bijen zijn niet altijd voorspelbaar. Andere factoren, zoals het weer, de hoeveelheid zonlicht, en zelfs de bodemtemperatuur kunnen ook de sterkte van de honing bepalen. De sterkte kan dan ook van seizoen tot seizoen verschillen.

Bij Manuka Doctor wordt de honing voor verkoop vijf keer door onafhankelijke laboratoria getest! Hierdoor zijn we ervan verzekerd dat het MGO-gehalte zoals op de pot wordt vermeld, ook daadwerkelijk het gehalte van de honing is.

En tot slot, wanneer je rechtstreeks bij Manuka Doctor koopt, kun je altijd rekenen op een betrouwbare service en onze vriendelijke en hulpvaardige klantendienst.

Ons team staat klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Stuur een mailtje en we doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Maar het echte bewijs wordt door onze klantreviews geleverd. We zijn er trots op dat we duizenden vijfsterrenbeoordelingen hebben ontvangen, die je onder ieder product op onze website ziet staan.

“Ik kocht altijd al Manuka Doctor in een gezondheidswinkel, maar ik koop het nu veel goedkoper rechtstreeks in de webwinkel. Ik ben gek op deze honing” - Lynn P. 08/02/2021 - 5 sterren

“Geweldige service, geweldige honing. Ik koop graag rechtstreeks in plaats van via een derde. En soms hebben ze geweldige aanbiedingen” - Philip S. 13/12/2020 - 5 sterren

“Fantastische klantenservice. Snelle levering. Altijd superaanbiedingen. Ik koop nu altijd rechtstreeks bij Manuka Doctor. Ik vind hun producten geweldig, zowel de honing als de huidverzorgingsproducten. Kan Manuka Doctor zeer aanbevelen” - Sharon J. 21/11/2020 - 5 sterren