Moet ik iedere dag Manukahoning innemen?

Moet ik iedere dag Manukahoning innemen?

Een van de fantastische kenmerken van honing is, dat je het op zoveel manieren kunt eten, en dat is niet anders voor Manukahoning uit Nieuw-Zeeland.

Pimp je ontbijt, roer het door een warme drank, of begin of eindig de dag met een lepel honing. Iedere manier om Manukahoning te consumeren is een goede manier. Geniet van deze honing zoals jij het lekker vindt, en maak er een gewoonte van.

Maar hoe gebruiken anderen hun Manukahoning? En hoeveel moet je dagelijks innemen?

Om het antwoord op deze gewone vragen te vinden, vroegen we onze klanten in een enquête om hun mening*.

De meerderheid van de mensen die we ondervroegen, namelijk 75% (477 van de 630 ondervraagden), neemt Manukahoning als onderdeel van de dagelijkse routine in.

Sommigen grijpen naar de honingpot wanneer ze zich niet 100% voelen. Anderen zweren bij een dagelijkse lepel of 's morgens een lekkere laag honing op hun toast.

Een ruime meerderheid van de ondervraagden, namelijk 81% (513 van de 630), gaf aan dat ze zich beter voelden als ze Manukahoning innamen. En op de vraag wat de belangrijkste reden was om Manukahoning te gebruiken, antwoordde ruim 90% (571 van de 630) dat ze Manukahoning gebruiken om hun welzijn te verbeteren.

Op de vraag waarom mensen Manukahoning gebruiken, waren de meest gegeven antwoorden in de enquête dat onze klanten het gebruiken bij verkoudheid en hoesten, maagdarmproblemen, bacteriële problemen en om de gezondheid en het immuunsysteem in het algemeen te verbeteren.

Tot slot, een overweldigende 94% van onze klanten (594 van de 630) zou Manukahoning van Manuka Doctor aan vrienden of familie aanbevelen. Daar zijn we trots op!

Voor meer ideeën en tips over hoe je Manukahoning iedere dag kunt innemen, kun je op deze website onder de producten nuttige reviews lezen.

Eric W. vertelde ons: “Wij nemen iedere avond een lepel in voordat we naar bed gaan”

Surekha W. zegt: “Het smaakt zo lekker!! In mijn thee, op mijn toast, in mijn pap. Ik koop het zeker weer!”

En Irene O. deelde deze tip “Ik vind deze honing geweldig 's morgens op toast - en niet te zuinig!”

Tot slot, Janet S. is een fan van de klassieke manier om te genieten van Manukahoning: “De smaak is geweldig, ik neem iedere ochtend een volle lepel”

Je kunt hier ons assortiment Manukahoning bekijken

* Deze enquête werd in november 2018 uitgevoerd. De resultaten zijn van 630 klanten van Manuka Doctor. De resultaten van de enquête werden via e-mail en het Survey Monkey platform verzameld.

Catch up on the latest news
Mānuka Honey
Catch up with the latest news and articles about our honey
Skincare
Keep up to date with what’s happening with our skincare
SUPPLEMENTS
Keep up to date with our newest product range
News
Stay in the know, with all the latest news from Manuka Doctor