Verwijs een vriend(in) en verdien extra Hive-punten

Als je gek bent op de producten van Manuka Doctor, laat dan je vrienden en familie ook kennismaken met onze producten. Maak van de gelegenheid gebruik en verdien extra Hive-punten door je vrienden en familie naar ons te verwijzen.

Raad Manuka Doctor aan aan vrienden en familie; als zij een eerste bestelling met een waarde hoger dan €40 doen, word jij beloond met Hive-punten ter waarde van €20 korting die je op je volgende bestelling kunt inwisselen.

Om je Hive-punten te verdienen, moeten de mensen die jij verwijst, jouw exclusieve link gebruiken.

“Ik vind de Manuka Cashmere crème geweldig voor mijn oudere huid en adviseer het aan al mijn vrienden. Ik heb mijn dochter ook de producten van Manuka aangeraden. Dat ging heel gemakkelijk. Ze vindt ze ook heerlijk en haar dochter ook!”
Gillian Lister, klant van Manuka Doctor

Hoe kan ik een vriend(in) naar Manuka Doctor verwijzen?

Log in in je Manuka Doctor account (als je nog geen account hebt, kun je hier een account aanmaken) en ga hier naar jouw Loyalty-pagina.

Je krijgt meerdere manieren te zien om je verwijslink te delen, of je kunt je exclusieve verwijslink kopiëren en direct delen.

Via de voorgestelde opties krijgen je vrienden en familie de kans om 15% extra op hun bestelling te besparen. Deze code geldt alleen voor nieuwe klanten.

NB: via ons systeem wordt gecontroleerd of verwezen klanten daadwerkelijk nieuwe klanten zijn. Tevens worden IP-adressen gecontroleerd om te voorkomen dat de beloning wordt misbruikt.

Dit is een online instrument en doorverwezen klanten moeten de bovenstaande stappen volgen om ervoor te zorgen dat jij je Hive-punten ontvangt. We kunnen de Hive-punten niet handmatig toepassen als de stappen niet worden gevolgd.

Wat is mijn beloning?

Als je vrienden of familie bij hun eerste bestelling meer dan €40 besteden, belonen we jou met 2000 Hive-punten. Deze worden 3 dagen na afronding van de bestelling van je vrienden of familie in jouw account beschikbaar.

Hoe kan ik mijn Hive-punten inwisselen?

Nadat je in je account hebt ingelogd, kun je je Hive-punten bij het afrekenen als een korting inwisselen. Hive-punten kunnen op alle producten van Manuka Doctor worden ingewisseld.

Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via contact opnemen.